• Beige
 • White
 • Blue
 • Dark grey
 • Grey
 • Black
 • Red
 • Green
 • Light Grey
 • Olen kiinnostunut

  • Pyydä esite
  • Etsi jälleenmyyjä

CARGO PLUS

Ylimääräinen lattialuukku "CargoPlus" (matkustajan penkin alla) mahdollistaa pitkien esineiden kuljettamisen, jopa 3,75 m (4,15m pitkä akseliväli)

SIVUOVI

Sivuovi helpottaa suurten ja raskaiden esineiden lastaamista.

MONILAHJAKKUUS

Huippuluokan hyötykuorma, erittäin kompakti ja ketterä: kaikki tämä ja paljon muuta uudessa Talentossa. Mallin suuret sisätilat takaavat muunneltavuuden ja kyvyn sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin, joten se on täydellinen työkumppani kaikille ammattilaisille niin kaupungin kaduille kuin maanteille.

TAKAOVI

Tavaratilaan pääsee takaovien kautta, mikä mahdollistaa koko tilan hyödyntämisen viimeistä senttimetriä myöten, lattiasta kattoon.

TAVARATILA

Tavaratilan koko on 5,2 m3 lyhyen akselivälin mallissa ja 6m3 pitkän akselivälin mallissa.

KORKEA KATTO

Korkea katto lisää tavaratilan kokoa: enintään 8,6 m3

Talenton tavaratila on muodoltaan neliömäinen, mikä tarkoittaa isoa tilavuutta ja täydellistä hyödynnettävyyttä. Sen muunneltavuus auttaa sinua valitsemaan sopivan Talento-mallin, jossa on täydellinen korkeuden, pituuden ja akselivälin yhdistelmä juuri sinun tarpeisiisi.
MATALA KATTO
4999 mm - 5399 mm
1956 mm
1971 mm
3098 mm - 3498 mm

ULKOMITAT
Pituus
Leveys
Korkeus
Akseliväli
KORKEA KATTO
4999 mm - 5399 mm
1956 mm
2493 mm
3098 mm - 3498 mm
2537 mm - 2937 mm
1662 mm
1268 mm
1387 mm
552 mm
5.2 - 6m3

TAVARATILAN MITAT
Lattiatason pituus
Maksimileveys
Pyöräkoteloiden välinen leveys
Korkeus
Tavaratilan kynnys
Tilavuus, VDA-menetelmä
2537 mm - 2937 mm
1662 mm
1268 mm
1898 mm
552 mm
7,2 - 8,6 m3
Tämän pakettiauton muunneltavuus tekee vaikutuksen. Talento voidaan helposti mukauttaa kaikenlaisiin kuljetustöihin ja niiden erityistarpeisiin.

Talenton voimanlähteenä on valikoima Euro 6 -moottoreita, myös edistyksellinen TwinTurbo-moottori. Liikkuvuuden takeena on Traction+ järjestelmä ja ESC sekä hill holder: jotta voit työskennellä missä tahansa. Luotettavat, voimakkaat ja taloudelliset moottori - tehoa jopa 145 hv. Talenton moottoreiden erinomainen suorituskyky ja alhainen kulutus takaavat työsi tehokkuuden.

ECOJET 95 HV S&S*

Iskutilavuus
1598 cc
Teho
95 HV
Maksimivääntömomentti: Nm kierr./min
260 Nm /
1500 kierr./min
Huippunopeus
154 km/h
Päästötaso
Euro 6

ECOJET 125 HV S&S*

1598 cc
125 HV
320 Nm /
1500 kierr./min
174 km/h
Euro 6

ECOJET 145 HV S&S*

Iskutilavuus
1598 cc
Teho
145 HV
Maksimivääntömomentti: Nm kierr./min
340 Nm /
1500 kierr./min
Huippunopeus
181 km/h
Päästötaso
Euro 6

*Arvot liittyvät L1H1 versioon

ESC
ESC
Sähköinen ajonvakautusjärjestelmä varmistaa erinomaisen pidon ja vakauden säätämällä kaarteessa jokaisen renkaan jarrutusvoimaa. Se estää pyörien luistamisen, vähentää sivuluisun riskiä ja takaa täydellisen pidon kaikissa olosuhteissa.
ABS, JOSSA EBD JA HBA
ABS, JOSSA EBD JA HBA
ABS-jarrujärjestelmä
Jarrujärjestelmän olennainen osa, joka estää yhtä tai useampaa rengasta lukkiutumasta ja luisumasta riippumatta tieolosuhteista ja jarrutusvoimakkuudesta varmistaen ajoneuvon hallinnan myös hätäjarrutuksen aikana.

Sähköinen jarrutusvoiman jako
Jarrujärjestelmän olennainen osa, sähköinen järjestelmä, joka jakaa jarrutusvoiman etu- ja taka-akselin välillä optimoiden tehokkuuden kaikissa ajotilanteissa.

Hydraulinen jarrutustehostin
ABS-jarruihin integroitu järjestelmä tunnistaa hätäjarrutuksen jarrupolkimen liikkeen mukaan ja nostaa hydraulista jarrutuspainetta lisäten kuljettajan jarrutustehoa. Tämä mahdollistaa jarrutusjärjestelmän nopeamman ja tehokkaamman toiminnan.
HILL HOLDER
VETO
TSA
HILL HOLDER
Korvaamaton apu mäkilähdöissä, jopa täyteen lastattuna. Hill Holder pitää auton automaattisesti paikoillaan muutaman sekunnin ajan jarrua painamatta
VETO
Traction parantaa ajoneuvon pitoa haastavimmilla pinnoilla, joissa on huono pito. Olosuhteissa, joissa kaikkien renkaiden pito on huono, ohjausyksikkö havaitsee liukastelun ja estää sen siirtämällä väännön renkaisiin, joissa on eniten pitoa. Näin ajoneuvon hallinta on vaivattomampaa, mikä varmistaa parhaan vakauden ja käsittelyn.
TSA
Perävaunun vakautusjärjestelmä* takaa täydellisen vakauden myös hinauksen aikana. Jos ajoneuvo joutuu sivuluisuun, TSA mukauttaa automaattisesti moottorin tehoa ja pakottaa auton jarruttamaan vakauttaakseen ajoneuvon ja perävaunun.

*lisävaruste
NÄKYMÄ SIVUSTA
NÄKYMÄ EDESTÄ
NÄKYMÄ TAKAA

PERUUTUSKAMERA

Näkymä taakse sisätaustapeilissä

RADIO JA NAVIGOINTI KOSKETUSNÄYTÖLLÄ

Kokonaisvaltainen multimediajärjestelmä, jossa säätimet ja hallinta monitoimiohjauspyörässä:
-Bluetooth®-radio, jossa 7” kosketusnäyttö ja musiikin striimaus ja handsfree-toiminto
-USB- ja AUX-liitännät kojelaudassa MP3-soittimelle
-Navigointijärjestelmä, jossa näyttö 2D ja 2.5D (lintuperspektiivi)

MUKAVUUS
TEKNOLOGIA
KOE TALENTO