YRITYS

TIETOJA MEISTÄ

Osaamista ammattilaisille

Fiat Professional –nimi kertoo kaupallisten ajoneuvojen valmistajasta Fiat Group Automobiles S.p.A., joka muodostuu joukosta päteviä ja motivoituneita ihmisiä, ammattitaitoisia huollon ammattilaisia ja kiistämättömiä tosiasioita. Laaja ja täydellinen valikoima täyttää kaikki kuljetustarpeet. Fiat Professional -ajoneuvot on suunniteltu minimoimaan kulutus- ja käyttökustannukset sekä maksimoimaan tuottavuus.

Vuonna 1903 esiteltiin ensimmäinen Fiatin hyötyajoneuvo. Sen jälkeen hyötyajoneuvot ovat tulleet yhä tärkeämmäksi osa-alueeksi Fiat Groupin toiminnassa. Laajan valikoiman sekä yli sadan vuoden kokemuksen ansiosta Fiat Professionalista on tullut oman alueensa johtava yritys.

Kaikki Fiat Professional -ajoneuvot on suunniteltu ja valmistettu täyttämään ammattikäytön vaatimukset mahdollisimman tehokkaasti. Fiat Professionalille on myönnetty useita kansainvälisiä, arvostettuja palkintoja. Yksi tärkeimmistä titteleistä on Vuoden pakettiauto: sen voitti vuonna 1994 Ducato, vuonna 2006 Doblò Cargo, vuonna 2008 Scudo, vuonna 2009 Fiorino ja vuonna 2010 Uusi Doblò Cargo. Jatkuvan menestyksen vauhdittamana Fiat Professional pyrkii vahvistamaan johtoasemaansa kehittämällä jo nyt laajaa myyntiverkostoaan. Meillä on yli 1400 jälleenmyyjää Euroopassa ja yli 7500 huoltoliikettä.

Fiat Professionalin ajoneuvoja valmistetaan 8 tehtaalla eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Ducatoa valmistava Sevelin tehdas Val di Sangrossa, joka on suurin kevyitä hyötyajoneuvoja valmistava tehdas Euroopassa (tehtaassa kaikkiaan valmistettujen ajoneuvojen määrä ylitti 4 miljoonaa vuonna 2010).